Ædelstenslysterapi

Opliv den indre intelligens…

Ædelstenslysterapi Historie


Ædelstenslysterapi er udviklet af Dr.Joachim Roller under Maharishi Mahesh Yogi's direkte vejledning. Derfor kaldes det også Maharishi Ædelstenslysterapi.

Joachim, som er guldsmed og gemmolog, spurgte Maharishi i 1978, hvad han kunne gøre med ædelstene for at hjælpe folks udvikling. Maharishi svarede: "Undersøg Ayurveda og kombiner den gamle visdom om ædelstene med moderne teknologi, for at udvikle højere bevidsthedstilstande og fysisk sundhed."

Maharishi Ædelstenslysterapi benytter 13 ædelstens strålere. Inden første behandling tester man, hvilke der er egnet. Ædelstene har længe været anvendt på grund af deres helbredende egenskaber, da de er de ældste og mest forfinede dele af mineral riget. For tusinder af år siden underviste Ayurveda lægen Charaka, i hvordan ædelstene kunne bruges til at forlænge ens levetid, samt fremme sundhed, rigdom, lykke, og evnen til at opfylde ønsker. Ayurvediske tekster beskriver mantraer, ædelstene, og urter som de tre grundlæggende veje til at støtte udviklingen af højere bevidsthedstilstande og perfekt sundhed.

© 2010 Eva Bergmann contact me